tiistai 24. tammikuuta 2012

Sheikkaa beibi jne, soita se hittimme uudelleen.

http://www.youtube.com/watch?v=mauy2EknHAg
Ärsyttää ! Soinu päässä koko päivän.

Koulupäivä lähti tänään onneks mukavasti käyntiin ku harjoteltiin vanhojentansseihin bilsan tunnin sijasta. Ja tulipa juostua koulussa kans, kamalaa tuo piilopolttaminen : p Liikalla onneks oli vaa korista eikä mitää luistelua/hiihtoa (vielä)... Iltapäivällä piti sit käyä äänestämäs nuortenvaaleis (vai mitkä ne ny olikaa), mut eiköhä se presidentti oo jo aika selvä. Vaikka mua ärsyttää niiiin suunnattomasti se että ihmiset ei aattele tos presidenttiasiassa tällähetkellä muuta kuin että Haavisto on homo, Niinistö ei. Vois joskus miettiä jotain muutaki ku pelkästää että haluaako harrastaa peppuseksiä vai ei : D mulle se on kyllä ihan yks lysti että kuka siellä presidentin paikalla istuu :)

Tässä iltasella on tultu muisteltua vanhoja ihania aikoja, ja kavereita ja kaikkea mitä niitten kans on tullu tehtyä. On tää kaikki vaan niin muuttunu ! Leivoinpa sitte siinä sivussa alavetelinleivosta, ku ei muutakaan tekemistä tälle illalle ollu.

Huomenna taas lauleskellaa koko päivä some day my prince will come:a ja annie's song:ia. Nii ja onha meijä luokalla myyjäisetki : > jos sais kerättyä vähä lisää sitä rahaa Tampereen reissua varten. Saa kyllä nähä että mitä siitäki tulee meijän luokan kans. Onneks B-luokka lähtee kans nii ei tuu mikää maailman tylsin linkkamatka :)

3 kommenttia:

  1. ai sääkö oot oikiasti tuota mieltä presidentti asiassa ? i dont think so

    VastaaPoista
  2. hei kehtaaks väittää että pelkästää meidän luokalla tulis tylsä reissu ? :D

    VastaaPoista
  3. sara oikeastaan ooon ! ku haavistolla on paljon paremmat arvot sen mielipiteissä : ) ja Laura noooo, en. Janne mielikuvituspussailemassa mua , kuola valuu ja tommi hyppii seinillä ja laulu kuuluu joka nurkasta ko minä ja sinä laulettais joka välissä. Ei siitä tylsää vois tulla :DDD

    VastaaPoista